Binnenkort in verkoop - Wonen in Marshoogte fase 2

09 februari 2022

Wonen in Marshoogte fase 2 gaat binnenkort in verkoop! Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief op de website NieuwWonenHardenberg om op de hoogte gehouden te worden van dit project.

Marshoogte krijgt steeds meer vorm! Wil jij ook graag in deze prachtige groene wijk wonen, dan is dit nog je kans!

 

In fase 2 biedt Ter Steege Bouw Vastgoed 12 rijwoningen en 8 twee onder een kapwoningen aan. Allen unieke, onder architectuur ontworpen en duurzame woningen, op royale kavels, die perfect passen in de groene, waterrijke omgeving van de wijk.

 

Marshoogte is, mede dankzij de omliggende natuur, een prachtige plek om te wonen. Maar er zijn meer voordelen verbonden aan deze mooie wijk. Je woont niet alleen in een groene omgeving, maar ook nog eens heel erg duurzaam! Duurzaamheid staat voorop tijdens de bouw van deze ruime woningen. De woningen zijn volledig gasloos en voldoen mede daardoor aan de laatste BENG-Eisen. Wat inhoudt dat de woningen (bijna) energie neutraal zijn. De zonnepanelen zorgen voor genoeg energie, terwijl de warmtepomp en warmte-terugwininstallatie de woning op een milieuvriendelijke manier verwarmen en ventileren. Dit betekent duurzaam wonen, lagere energiekosten en meer wooncomfort!

 

Kijk op de projectsite voor meer informatie. Bij vragen kun je contact opnemen met de verkopende makelaars.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Marshoogte?

Bekijk ook het project Marshoogte

Toekomstig
custom media