Woonwensfabriek
van kavel naar droomhuis

Bouw je eigen droomhuis in Marshoogte

In plan de Marshoogte geeft de Gemeente Hardenberg weer bouwkavels uit, waarop jij je eigen droomhuis kunt realiseren. Er worden 19 kavels voor het bouwen van een vrijstaande woning en 12 kavels voor het bouwen van een 2/1-kap woning uitgegeven.  Je hebt veel vrijheid bij het ontwerpen van je huis, maar er zijn uiteraard wel spelregels van toepassing. Zo heeft de gemeente een beeldkwaliteitplan geschreven, waarin regels en bepalingen zijn opgenomen waar jouw ontwerp aan moet voldoen.  Dit staat garant voor een mooie woonwijk waarbij de architectuur op elkaar is afgestemd. Woonwensfabriek helpt je hiermee graag op weg!

Jouw droomhuis laten ontwerpen en bouwen is een leuke- maar óók een spannende onderneming

Er komt best veel kijken bij het zelf ontwerpen en bouwen van je eigen huis. Naast de beeldkwaliteitseisen moet het ontwerp voldoen aan bouwkundige- en vergunningstechnische voorwaarden en eisen. Jouw persoonlijke wooncoach van de Woonwensfabriek biedt maatwerkoplossingen vanaf het eerste inspiratiegesprek tot en met de oplevering van je gloednieuwe huis. Met 30 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van woningen op maat, heeft de Woonwensfabriek al ruim 2.500 woningen gerealiseerd. Samen met de allerbeste specialisten uit de regio, want bouwen doe je immers niet alleen.

Bij de Woonwensfabriek vind je daarnaast het gemak van alles onder één dak, van ontwerp en realisatie tot aan inrichting en tuinaanleg. In ons WoonGereed Inspiratiecentrum wordt je in een prachtige setting volledig geïnformeerd en kun je alvast zien hoe compleet wij jouw woning kunnen opleveren.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in ons inspiratiecentrum!

Header