Maak je huis compleet met WoonGereed

Maak je huis compleet met WoonGereed

Met WoonGereed bieden wij jou verhuisklare woonoplossingen in samenwerking met de beste vakspecialisten in de regio. Het begint met het uitzoeken van zaken als een keuken, badkamer, stoffering en inrichting. Maar ook de tuin vergt aandacht. Misschien ga je deze wel in een later stadium aanleggen, maar het is belangrijk om er nu al over na te denken. Zo kun je wellicht samen met jouw nieuwe buren het graafwerk alvast laten uitvoeren. Ook zou je de erfafscheidingen al samen kunnen inkopen, dat scheelt tijd en geld. Maar hoe ga je dit allemaal plannen? WoonGereed biedt jou een oplossing, door samen met jou, eventueel jouw nieuwe buren en met de beste merken en specialisten uit de regio de handen ineen te slaan. Zo maken wij van je woning een echt Thuis!

Hieronder vind je en overzicht van onze partners. Heb je vragen of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in ons inspiratiecentrum. Bel 088 033 84 00 of mail naar info@woonwensfbriek.nl

Keller Keukens

Mooie keukens bereikbaar maken, daar staan wij elke dag voor op. We voelen ons persoonlijk betrokken. Dat is onze drive. Mooi is voor iedereen anders. Daarom bieden we zoveel mogelijk keuzes in stijlen, kleuren en afwerking. Zo maken wij mooi persoonlijk.

Meer informatie

Villeroy & Boch

Leven en genieten in modern design Traditie sinds 1748 Tijdloze elegantie, innovatief design en buitengewone kwaliteit: daarvoor staat de naam Villeroy & Boch en dat al sinds het jaar 1748. Op basis van deze traditie ontwikkelen designers en productmanagers collecties en concepten, die de leefomgeving vorm geven. Laat u verrassen en overtuigen door ons innovatieve design made by Villeroy & Boch

Meer informatie

Forbo Flooring

De vloeren van Forbo zorgen ervoor dat mensen op een prettige manier met elkaar kunnen wonen, werken en verblijven. Zij creëren een gezonde ruimte binnen en dragen bij aan een duurzame wereld daarbuiten. Daar is Forbo al meer dan 100 jaar Hollandse Meesters in.

Meer informatie

Vinke Beilen, interieuradviseurs en projectinrichters

Wij zijn jouw binnenhuisadviseur. Wij willen het sfeervol, op maat en in jouw stijl aankleden van vloer, wand en raam écht leuk maken. We helpen bij het maken van de juiste keuzes en zullen daarbij altijd 100% maatwerk en zorgeloze service bieden.

Meer informatie

Hovenier Van Dijk Tuinen

Van Dijk Tuinen Groningen is een vertrouwd en vernieuwend hoveniersbedrijf actief in Groningen, Drenthe en Friesland. Eén vakkundig adres voor al uw tuinwensen. Van ontwerp tot aanleg en van bestrating en schuttingen tot pergola’s, overkappingen en vlonders.

Meer informatie

Ferox Outdoor

Wij leveren bijgebouwen met wooncomfort. Al onze modellen worden gemaakt in de Systimber massieve houtschakelbouw techniek. Systimber is gebaseerd op een innovatieve verbindingstechniek die de natuurlijke beweging van het hout opvangt. Wij geloven in samenwerken En daarmee bedoelen we niet zomaar samenwerken, maar iedere partner zo betrekken dat het voor hem/haar leuk is om het allerbeste van zichzelf te laten zien. Niet alleen bij alle projecten die we met elkaar realiseren, maar ook voor een continue optimalisatie, verbetering en innovatie

Meer informatie

Frema Smart Home

Het Smart Home advies is een compleet persoonlijk plan en altijd maatwerk. In het plan verwerken we alle wensen en eisen tot een concreet advies. We beschrijven de verschillende mogelijkheden voor uw huis. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verlichting, verwarming, beveiliging, multimedia,- audio en wifi in huis en of tuin.

Meer informatie