Lamberink, de ideale schakel
tussen bestaande bouw en nieuwbouw

Wat is jouw huis waard? Géén kosten, wél duidelijkheid!

Wanneer je overweegt te gaan verhuizen naar de Marshoogte, dan is het zoals toegelicht handig om eerst een afspraak te maken met één van onze makelaars.

Het is raadzaam om in de oriënterende fase al een makelaar uit te nodigen, zodat je op voorhand alle benodigde informatie verzamelt en weet waar je aan toe bent. Zo krijg je inzicht in de verkoopmogelijkheden én ontvang je een reële waarde van je woning in deze overspannen woningmarkt.

Met een persoonlijk verkoopplan van onze makelaar kun je je nog beter oriënteren en ook de financiële kant (verder) uitzoeken. Ook vragen zoals het beste moment om je woning op de markt te zetten en voor welke vraagprijs worden hiermee beantwoord. Hierbij kun je bouwen op onze expertise en de ervaringen van onze klanten.

Zoek je een vertrouwd adres in Hardenberg voor de volgende stap in jouw wooncarriëre?
De makelaars van Lamberink staan voor je klaar en zijn je graag van dienst!

Waarom Lamberink?

Een woning verkopen kan iedereen, maar een huis goed verkopen vraagt om meer...

Onmisbaar is en blijft het vakmanschap en het netwerk van een ervaren makelaar. Wij kennen de lokale huizenmarkt en weten waar verkoopkansen liggen. Onze unieke verkoopstrategie gecombineerd met ons uitgebreide promotiepakket zorgt voor maximaal marktbereik. Met 14 vestigingen en 85 medewerkers is Lamberink actief in vrijwel heel Noord-Nederland. Dat betekent: veel lokale marktkennis en toegang tot een groot koperspubliek. Bovendien zorgt het grote netwerk voor veel contactmomenten met potentiële kopers in de gehele regio.

Probeer ons gratis uit!

Onze verkoopdienst gratis uitproberen? Ja, dat kan! Profiteer nu van deze tijdelijke actie bij Lamberink Makelaars. Als u uw huis in de verkoop zet bij ons, krijgt u onze makelaar twee maanden op proef. Dat betekent dat u onze uitgebreide dienstverlening twee maanden vrijblijvend kunt uittesten en alleen betaalt als u tevreden bent! Namelijk bij verkoop van uw woning!

Wanneer zet je je huis in de verkoop?

Een simpele vraag waarvan het antwoord best ingewikkeld is. Het pad hierin is voor iedereen anders en afhankelijk van verschillende factoren. Naast het feit dat een huis kopen al erg spannend is, heb je met nieuwbouw (meestal) te maken met lange aanlooptijd. Je koopt namelijk een nog onbestaand huis, dat nog gebouwd moet worden. Hierin zijn verschillende opties, zoals wachten met de verkoop tot een paar maanden voor de oplevering van de nieuwe woning of toch liever snel handelen en kiezen voor zekerheid. Dit laatste betekent vaak wel een keer extra verhuizen.

Advies op maat
Het beste moment om een woning in de verkoop te zetten is voor iedereen anders en afhankelijk van verschillende factoren. De verkooptijd van een te verkopen huis is tegenwoordig relatief kort in vergelijking met enkele jaren geleden. Daarnaast zijn er nog andere factoren die meespelen zoals het type huis, de locatie, de prijsklasse en het moment waarop de woning in de verkoop komt.
Tevens is het verstandig om rekening te houden met het verwachte moment van oplevering van uw toekomstige nieuwbouwwoning. Op basis van de situatie en al deze factoren stellen onze makelaars in samenspraak met jou een verkoopplan op. Uiteraard bepaal jij altijd zelf het moment waarop je woning daadwerkelijk in de verkoop komt.

Dit alles vergt een gedegen aanpak. Lamberink voorziet je graag van persoonlijk advies, met al meer dan 30 jaar ervaring, de benodigde kennis, expertise en het gemak van alles onder één dak zijn we de ideale schakel tussen jouw eigen woning en je gloednieuwe droomhuis!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 
Plan een vrijblijvend adviesgesprek, we komen graag langs om kennis te maken!