Ben jij al op de (Mars)hoogte?

Marshoogte - Hardenberg

Lamberink Nieuwbouwmakelaars verzorgt de verkoop van diverse projecten binnen het nieuwe uitbreidingsgebied Marshoogte. Het gaat om woningen van meerdere ontwikkelaars in diverse uitvoeringen. Marshoogte is een deelgebied van de jongste nieuwbouwwijk van Hardenberg ‘Marslanden’. Marslanden is een eigentijdse en veelzijdige wijk met allerlei voorzieningen in de buurt zoals een school en diverse winkels. Daarnaast ben je binnen 5 minuten fietsen in het gezellige centrum van Hardenberg met al haar voorzieningen..

Hardenberg ligt midden in het prachtige Vechtdal. Hier kun je heerlijk genieten van de bossen, zwemvijvers en unieke natuurgebieden. Het is geen wonder dat veel Nederlanders hier zomers op vakantie gaan!

Woningtypes en architectuur

In de Marshoogte worden woningen gebouwd voor meerdere doelgroepen, van starters tot doorstromers. Zo er is ruimte voor twee-onder-een kapwoningen, rijwoningen maar ook kavels voor vrijstaande woningen. De projecten zullen gefaseerd in verkoop gaan. Kijk voor meer informatie op de website Nieuw Wonen Hardenberg  en de website van de Gemeente Hardenberg. 

Duurzaam en energiezuinig​​​​

De woningen in de Marshoogte worden duurzaam energiezuinig gebouwd. Vanaf 1 januari 2021 moeten de vergunningaanvragen voor alle nieuwbouw, zowel woningbouw als utiliteitsbouw, voldoen aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG). Deze nieuwe bouwregels stellen eisen aan de maximale energiebehoefte, het fossiele energiegebruik en aan de opwek van hernieuwbare energie van gebouwen. Dit betekent dat bij nieuwe woningen en gebouwen niet alleen rekening moet worden gehouden met een goede isolatie van de gebouwschil en energiezuinige installaties, maar ook met de toepassing van duurzame energie.

Actueel aanbod

Vooraankondiging 
Na de succesvolle verkoop van de 23 woningen in de eerste fase van Marshoogte, gaat Roosdom Tijhuis op woensdag 20 oktober a.s. opnieuw in verkoop met 18 fraaie woningen. Het aanbod bestaat uit 6 twee-onder-één-kapwoningen en 11 geschakelde ééngezinswoningen. Bezoek de projectpagina op nieuwwonenhardenberg.nl voor meer informatie en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Naar projectpagina >

Wil je op de hoogte gehouden worden over de nieuwbouwwoningen in Marshoogte?
Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Vragen?
Heb je vragen over dit project neem dan contact op met één van onze nieuwbouwspecialisten.
Bel 0523-270174  of mail naar nieuwbouw@lamberink.nl